Onlinespel

Spela spännande Trioskrap skraplott online

Trio skraplott spelet är ett skraplottspel som ingenting annat, samt är en av de mest populära online spelen av ett mycket bra anledning – välj rätt kort och du kan vinna den fantastiska summan av 11 miljoner kronor.

Den ursprungliga skraplotten framställdes med hjälp av manuella tekniker för slumpval. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av av forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre av samma vinstsummor. Om detta händer vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flera annorlunda fason att vinna på ett kort. Andra skraplotter involvera matchande symboler, bilder alternativt glosa alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

Trioskrap är en av de mest populära kategorierna av online skraplotter. Om du inte vill agera Trio kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch och många fler.

Till de “gamla vanliga pappersskrapen” hittar du trista Trisslotter eller trissen, Stor triss, Skraptriss med sina respektive usla (små) trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera agera på skraplotter eller i detta fall Triolott är att alla online sajter har chans att provspela totalt gratis.
Du lirar på ”kul” med låtsaspengar, men vinner då också bara låtsaspengar.

Men om du håller korpgluggarna öppna så erbjuder spelbolagen nu i sina kampanjer att du får ett mängd skraplotter avgiftsfria som du kan spela med – och vinner du med de där så vinner du riktiga pengar.

Mycket bra support

Du behöver inte vara nervös att agera, idag har alla spelbolag jättebra “hjälp – information” om respektive spel på sina sajter och räcker inte det så finns det alltid superbra supportfunktion.

Innan du börjar agera ditt Triosskrap, läs detta som, bitvis, är hämtat från ett spelbolags sajt

Reglerna för att spela skraplotten Trioskrap är mycket enkla

Om du känner dej diffus på hur spelet fungerar så kan du agera ett antal omgångar helt gratis. Då väljer du först att spela på skoj.

Då kan du raspa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med lotten före du börjar agera för riktiga pengar.

Sedan är det blott att växla till läget där du lirar för riktiga pengar och välja hur mycket du vill satsa med plus- och minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott samt skrapar, antingen ett ruta i taget alternativt så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du sedan raspa vinstfördubblaren och har du då riktig tur kan du vinna riktigt stort.
Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en enorm storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna. Därjämte finns det en jackpot på inte mindre än lite mer än 11 miljoner kronor för dej som är riktigt tursam!

Att alla spelsajter med online spel, inte blott Trioskrap, har jättesnygg grafik, animeringar i världsklass samt ljud gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna varje månad så borde även din dag vara räddad.