Onlinespel

Nu är det hög tid att spela skraplott online

Om du aldrig förut provat att raspa en skraplott online så är dags nu.

En hel räcka med “svenska” populära online spelportaler som MrGreen, Betfred, Betbet, Ladbrokes, Expekt, ComeOn, Cherry, CasinoEuro, William Hill har hundratals olika potential varianter på svenska skraplotter online.

bästa av allt, alla spelportaler erbjuder bortsett från frikostiga bonusar på över 100 % på insatta pengar också att du kan prova på att agera med totalt gratis skraplott.

ComeOn är en av de största spelportalerna så vi går in där samt det första intrycket är att denna spelsajt har jätteläcker grafik, animeringar och layout – att ljudet är anpasat till respektive spel förhöjer spelupplevelsen en fullkomlig del.

Nu antagligen du börjar begripa hurså fler samt fler väljer att spela skraplotter online, absolut lockande eller hur?
Det är otroligt mycket att välja på, och de flesta spelen kan du agera gratis på för att försöka.

Nu kan det vara dags att börja testa att spela avgiftsfria skraplotter, så vi väljer “Skraplotter”.

Spelbolagen erbjuder inte möjligheten att agera avgiftsfritt på deras skraplotter online samt övriga spel för att de är snälla, inte heller bara för att gäster ska hava chansen att lära sig i lugn och lugn. Nej det är givetvis så att de vill att du så snart som genomförbart skall anträda spela med riktiga pengar.

Men i slutändan har du fått chansen att bilda dej att agera skraplott online på en antal olika spel utan att det kostar dej ett rött öre. Och det kanske är du som står på tur till en storvinst?

En liten varning om bonusar

Speciellt amerikanska spelbolag erbjuder bonusar med summor så att man baxnar, men mitt förslag som gäller alla spelbolag är att du ska leta opp det ”finstilta”.

50% belöning låter utmärkt, men kan hava ett maxbelopp på säg 2 000 kronor. Det riktigt luriga är ”omsättningskravet” som kan vara så mycket som 50 gånger. Det innebära att din bonus på 2 000 kronor skall omsättas 50 gånger, det vill säga 50 x 2 000 = 100 000 kronor. Tar du ut dina satsade pengar innan du omsatt 100 000 kronor så fryser din bounus in och även eventuella vinster du fått med hjälp av bonuspengarna.

Men nu ska vi vara positiva och ta hem en storvinst på skraplott on-line Let’s go!