Onlinespel

Hittat en hartass? dags att spela på lotteri

Lyckan kanske väntar runt hörnet, fast det krävs lite insatser av dig, annars händer inget.

För en tid sedan kunde man läsa på Internet och i en del tidningar om den norska gutten som inte kunde sova efter en sen kväll på sta’n. Han spelade lite på en spelportal som drivs av det svenska spelbolaget ComeOn och vann 106 miljoner kronor.
”From a Jack to a King……”

Agera inte på Svenska spels lotteri

En kort uppmaning men nog så viktig. Monopolföretaget Svenska spel som är helägt av Svenska staten med bland andra lotterispelen Triss samt Stortriss har de uslaste villkoren vad gäller återbetalning av satsade pengar till sina spelare.
Bara 47% medans de flesta spelbolagen på internet har 95%, mer än dubbelt så stora chanser med andra ord.

Surfa runt bland olika spelbolag om du skall spela lotteri

Så undviker du företag som Svenska spel när du tittar på deras dåliga odds, men bese de andra du kan vara hugad av oxå.

Bonusar
När du likväl surfar runt kolla vilka typer av annorlunda förmåner spelbolagen har när man skall agera på deras lotteri.
Nuförtiden är det inte sällsynt att man kan få över 100% i bonus när man öppnar ett nytt spelkonto.

Fyrdubbla dina chanser att vinna
Det första tipset att undvika Svenska spel dubblade dina chanser att vinna mera pengar. Detta med bonusar dubblade dina insatta pengar, så redan nu när du blott läst halva denna post har du fyrdubblat dina chanser att vinna mycket pengar.

Fria spin

Detta är något som så sakteliga börjar erbjudas även på svenska spelportaler. När du öppnar ett nytt konto hos ett spelbolag så kan du få ett antal skraplotter att agera lotteri med helt gratis. Det som är briljant är att trots att de är gratis så vinner du riktiga pengar när du vinner.

Agera gratis

Här sparar du pengar tack vare att du kan experimentera de skraplotter, av de över 100 typer som erbjuds, totalt gratis.
Du vinner inga riktiga pengar eftersom du spelar lotteri helt gratis, men det skänker dig möjligheten att lära dej hur du skall spela på just detta lotteri för att vinna.

Spela lotteri på svenska spelbolag alternativt i vilket fall inom EU.
Tänk dej detta ”otäcka” händelse.

Din fröjd är fullständig för du har just vunnit en riktigt enorm vinst på en amerikansk spelportal.
Du anser det är helt OK att spelbolaget drar av amerikansk skatt på din avans, men när även den svenska skattmasen drar av svensk skatt på dina pengar så blir det inte så mycket kvar att hurra för.

Spela i EU
Om du håller dig till att spela på lotterier på spelportaler i EU så dras det å andra sidan bara uppbörd i landet där spelbolaget är registrerat det dubbelbeskattas inte. De flesta spelbolagen finns på Malta där skattetrycket inte är så hårt, så merparten av din avans trillar ner i din egen resårbotten.

Good luck !