Onlinespel

Förbättra dina chanser, skrapa Trioskraplott

Trioskraplotten var från begynnelsen spelbolagets ComeOns egen skraplott för online spel samt skänker enormt höga chanser att vinna. Lotten kostar precis som en vanlig trisslott att köpa och 2 av 5 skänker vinst!

Risken finns också att man kan bli miljonär på att raspa Trioskraplotten. Som på en vanlig trisslott skall du skrapa fram tre stycken likadana belopp samt det är detta belopp du vinner. Med extraskrapet kan du sedan vinna upp till 10 gånger dessa pengar – Men sedan slutar alla likheter med den vanliga gamla trisslotten på ark.

Låt oss göra ett experiment.

Vi lutar oss tillbaka i fåtöljen/stolen/soffan samt blundar (nästan hypnotiskt). Så tänker vi oss att vårt statliga monopolföretag Svenska Spel hade lyckats med sina ivriga ansats att till samt med förhindra företag som verkar via Internet att vara tillgängliga i Sverige.
Det är eljest bara diktaturstater som pysslar med Internetcensur.

Vad hade funnits idag?

Alltid möjligheten att knalla iväg till det lokala spelombudet och inhandla en alternativt flertal Trisslotter. Nu finns de ju i alla storköp så antagligen hade du köpt ett litet antal stycken är du ändå är där samt handlar.

Svenska spel erbjuder världens sämsta odds

Som jag brukar anföra: ”Det är bra att vara bäst på någonting, för man kan inte vara bäst på allt.”

Kul för Svenska spel att de är bäst på att vara dåligast. Ingen annan är så dåliga vinståterbetalare.

ComeOns Trio-lott innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Trisslott.
Av 2 000 000 Triss-lotter från Svenska spel finns blott 418 252 vinstlotter, medan Trioskraplotten från ComeOn har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebär att 36,5% av Trioskraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!
Sett till vinstpengar är skillnaden enorm.

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medan Trioskraplotterna delar ut 43 750 000 kr.

Svenska spel behåller 10 gånger mer pengar

Summa summarum: Svenska spel behåller 53% av spelade pengar medans de flesta spelportalerna behåller så lite som 5%.

Tri Skraplott Onlinespel

Med avsikt på Svenska spels attityd till marknaden (du, jag, alla andra och övriga spelbolag) så hade de antagligen inte brytt sig om att göra någon spelportal utan ”tuffat” vidare med sina pappersskrap.

Så alla de mer än 100 annorlunda varianterna av skraplotter som finns att tillgå online hade gått oss förbi.

Grafik, animeringar, ljud

Om du inte varit på någon spelportal ännu så råder jag dig att bums besöka, en. Det är skraplotter i alla olika områden med en grafik, utformning och häftig animering som innefattar. Att ljudet är anpassat till respektive spel känns som tveklöst när det är ”fria” företag med kreativa människor som skapat spelen.

Spela avgiftsfritt

På i stort sett alla spel erbjuds du att spela gratis. Förvisso kan du inte vinna något, men dukan i lugn och ro lära dig respektiveskraplotts potential. Mitt råd, prova först Trio Skraplott.

Bonusar vid köp av Trio Skraplott

Klart bättre än banken. Sätt in x kronor samt spelbolaget dubblar detta på ditt konto. Inte som banken, som med sin låga ränta oxå tar betalt för att skicka ut kontoutdrag så att de sparade pengarna krymper hela tiden (snabbare samt snabbare med avsikt på inflationen)

OK, dags att öppna ögonen samt surfa till till exempel ComeOns spelportal, placera in en aning pengar på kontot – glädjas åt att de dubblas bums och sedan skrapa fram en miljonvinst på din första Trioskraplott!