Onlinespel

För högst vinstchans spela på skraplotter på internet

Det är bara föga 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fast då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med avans – men ännu är attraktiva och dramatiska. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap samt sagt ”Jag hade ett par rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (alternativt varierande mängd) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas dän. Skraplotter av papper har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor tretal, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig gastkramning, bättre chans att vinna, snyggare layout och kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det blott ett alternativ kvar – samt det är att

Spela på skraplotter online på nätet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa och du har vunnit detta.
Nuförtiden har gamla tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 alternativt enda upp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna ruta finns, eller som det också lanseras marknadsförs ibland att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen skall fördelas på alla skraplotter som trycks.
Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver och TV- skärm – vinn massor av pengar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du spelar skraplotter på internet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser samt ett litet antal extra spännande funktioner.
· Skraplotter på papper får du aldrig agera gratis för att prova på eller bilda dig.
· Här har du chansen att vinna opp till 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
· Pengarna finns på ditt konto bums
· Om du får vinst kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att förlänga på spänningen skrapa en fyrkant i taget alternativt
· Välja Skrapa alla och då sköter datorn detta åt dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att satsa skraplotter på nätet är ComeOn. Höga vinster, roliga spel, garanterat inga bekymmer när man vinner och de har mycket bra hjälpfunktioner på internet om jag blir osäker någon gång på hurdan ett spel funkar. ComeOn har till och med en på internet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det avgiftsfritt samt sätt igång och skrapa.