Onlinespel

Finna rätt spelbolag

Det gäller inte bara att finna korrekt samt bäst spelbolag, det finns flera fallgropar man ska avstyra om man önskar skrapa lotter på nätet för att vinna pengar.

Men om vi börjar med korrekt spelbolag så är det i alla fall ett som man skall sky som pesten.

Det är det statliga monopolbolaget Svenska Spel som bortsett från att de stoppar samtliga potential för övriga spelbolag att handla eller ha spelbutiker i Sverige också innehar det i liten grad smickrande världsrekordet i bestämt sämst vinstutbetalning.

Det absolut bästa sättet att gå miste dina surt förvärvade pengar är därför att spela på nätet hos dem.

Lite nummer om du inte vill tro jag (och jag är ej förundrad, för vem skulle tro att ett företag med sådana chanser att bliva ledande har så en del kreativitet:

Jag jämför här med ComeOn som är ett utav de dominerande svenska spelbolagen som tvingats utrikes för att kunna existera.

Så, vem innehar de bästa oddsen, Svenska Spel alternativt till exempel ComeOn?

Här gäller inga odds, det finns bara en bestämd vinnare om man ser till dig som lirare – det är ComeOn.
Tittar på man å andra sidan till spelbolagen är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

ComeOns Trio- skraplott innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap. Utav en vanlig batch på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, när Trio innehar hela 729 744 vinstlotter.
Detta innebär att 36, 5% utav Trio- skraplotterna ger avans – mer än en tredjedel!

Sett till vinstpengar är skillnaden jättestor

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns vinster på 24 500 000 kr tillsammans, medan Trio delar ut nästan det fördubbla på 43 750 000 kr.

En hel del spelbolag har ännu bättre odds än detta, vissa spel innehar en vinståterbetalning på 95%, det dubbla mot Svenska Spels ynkliga 47%.

En annan sak att tänka på när man ska välja spelbolag är att spela på spelportaler som är alternativt deras bakomliggande bolag, eller i var fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU innefattar nämligen (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en vinst som en gång är beskattad i ett EU land ej kan beskattas igen.

Spelar du däremot på exempelvis Amerikansk sajt så kan man, precis som pokerspelarna du säkert läst om, dubbelbeskattas och det blir blott en fjärt kvar av din en gång så stora avans på din skrapade kupong.

Visste du förresten, vad gäller pokerspelarna att de måste skatta för sina vinster, men får inte dra av något när de förlorar.

Håll ögonen öppna efter spelbolag som skänker dig en bäst samt saftig bonus.

På detta sätt kan du ofta mer än fördubbla dina insatser.
Spelbolagen har börjat ge mer och mer i frikostiga bonus när man öppnar ett konto – eller sätter in mer på slantar på sitt konto.

Detta tack vare den stigande spelbolagskonkurrensen som är oss skrapare tillgodo

Bonus på mer än 100% är ej ovanliga idag.
Men du måste vara lite engagerad själv och bese vilka spelbolag som ger bäst bonus just nu.

Stick idag iväg härifrån till ett spelbolag och raspa ihop en miljon eller ett par, men inte på Svenska Spel.