Onlinespel

Avstå från Triss(-ta) Triss, vinn på skraplotter istället

ag kommer antagligen att gnata till död-dagar att folk ska avbryta raspa de Triss(-ta) Trisslotterna med världens i särklass uslaste vinståterbetalningsprocent samt istället gå online och vinna pengar på skraplotter.

Procenten Helge

Alldeles förutom att monopolets Svenska spel skänker sämsta vinståterbetalningsprocenten på blott 47% jämfört med de flesta spelbolag som följer Fair Play och betalar tillbaka 95% så är minsann Trissta Triss som hämtad från stenåldern.

Svenska spel hatar maktkamp men vi lirare älskar det.

För nu är konkurrensen stenhård mellan spelbolagen.

Vad sägs om erbjudanden som “Öppna ett konto hos oss samt få direkt 500 € insatt på ditt konto att spela för – det är nära nog 5 000 kronor.

Ett annat, som jag inte forskade vidare på eftersom jag inte spelar på Lotto, meddelade glatt att jag kunde spela på deras Lottospel i två veckor för bara 2 kronor.

Speciellt amerikanska sajter har de mest fantastiska erbjudanden man kan tänka sig: Vinn 5 miljoner dollar på en jackpott, du får 150 % i bonus på din första insättning, du får 1 000 dollar i belöning när du registrerar dig.

Vad som mestadels inte sägs rakt ut är att du måste agera för mycket stora summor, ibland upp till 50 gånger den utlovade bonusen, för att nå opp till dessa bonusar. Låt oss kalkylera lite: 1 500 dollar i bonus är cirka 10 500 svenska kronor. 50 gånger 10 500 = 525 000 kronor.

Inga problem för en genomsnittlig svensk att spela för 525 000 kronor, eller hur?

Men låt oss blidka ner oss en liten bit och titta på svenska lotter, i synnerhet svenska skraplotter online, som kan vara nog så spännande samt därjämte på en version av alla “skraplotters mamma” den numera så Triss(-ta) Trisslotten med den modernare varianten; Trioskraplotten.

Ursprungligen lanserad av spelbolaget ComeOn men som sedan därför dess folkgunst numera är spridd till andra spelbolag.

ComeOn är en av världens största spelbolag med ett grundmurat bra anseende, inte bara för mängden av spel, garanterade vinstutbetalningar utan oxå för sin utmärkta kundservice.

Att Trioskraplotten blivit så populär är inte så onormalt dels med tanke på dess access 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan med stora vinster, jättelika jackpottar och, antagligen före allt, jätte mycket bättre odds än vad Svenska Spel ens är i närheten av.

Har du funderat på att agera på Trio men tvekar? Gå till exempelvis ComeOns spelportal och leta upp Skraplotter samt sedan “Spela På Skoj” och vidare Triolotter.

Du läste helt rätt “Spela på skoj”. En hopplös avsikt vad det innefattar riktiga casinon eller de vanliga trisslotterna på papper (fast Triss(-ta) Triss hade kunnat finnas som testlotter om bara Svenska Spel hade varit mer kreativa tror jag)

Provspela ett antal spelomgångar, faktiskt så många du vill, helt avgiftsfritt

Jag har inte hittat någon sajt ännu där man kan spela avgiftsfri Trio samt faktiskt vinna riktiga pengar, fast man spelar avgiftsfritt.

Det finns minsann avgiftsfria skraplotter som även ger riktig avans fast de är helt gratis att skrapa! Ett exempel är att du får ett antal lotter att raspa när du registrerar dig på en spelportal, oxå en form av belöning.